Működés

Hogyan működik az Ultramist?

A berendezés a koncentrált antibakteriális és vírusellenes oldatot ultrafinom köddé porlasztja, amely több száz millió mikroszkopikus "nano méretű" tisztítórészecskét tartalmaz, melyek képesek eljutni mindenhová az adott térben.

A cseppek a tárgyakkal érintkezve megtapadnak azok felületén. A „nano méretű” alkotó növényi hatóanyag percek alatt elpusztítja a jelenlévő baktériumokat, deaktiválja a vírusokat, miközben egy több hónapig aktív antibakteriális és vírusellenes réteget hoz létre. A kezelt felülettel későbbiekben érintkező vírus, baktériumok és gombák szintén elpusztulnak a hatásidő alatt, így a környezet folyamatosan kórokozómentes lesz.

Bármilyen zárt térben alkalmazható, lehet az jármű utastere, de irodák, tárgyalók, óvodák, iskolák termei, közösségi helyei, várótermek, szépségszalonok, rendelők, fitness centrumok, mozi-, színháztermek stb.

Az eljárás veszélyes?

A Bactakleen Ultra Mist összetevői emberre, állatra, növényekre nem ártalmasak. Nem kell a virágokat, kis kedvenceket eltávolítani a helységből. Használata veszélytelen, gyors, nem okoz irritációt vagy kellemetlen szagot, sőt egy kellemes levendula illat marad hátra a kezelés után.

Mennyi időt kell szánni rá?

A kezelés ideje a tér nagyságától függ. A szükséges mennyiségű antibakteriális és vírusellenes növényi koncentrátum bevitele percek alatt megtörténik. Hosszabb idő a köd felületre juttatása, amely autóknál 15 perc, helységekben 1-2 óra az elérhető belső légmozgás erősségétől függően.

Mennyi időnként szükséges megismételni a kezelést?

A kezelt felülettel későbbiekben érintkező vírus, baktériumok és gombák szintén elpusztulnak a hatásidő alatt, így a környezet folyamatosan kórokozómentes lesz. Javasolt 2-3 havonta megismételni a kezelést.

Okozhat-e bármilyen felületi sérülést a tárgyakon?

A bevitt antibakteriális és vírusellenes koncentrátum nagyon kis mennyiségű, nem marad a felületen látható, vagy érezhető réteg.